" /> Rockabilly Shop voor Nederland en Belgie Rockabilly Style/Hot Rod Fashion & Jewelry
Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu

Ringmaat bepalen

Ringmaat tabel

Bij aankoop van een ring is de juiste ringmaat is van belang. De juiste ringmaat kan verschillen tussen de linker en rechter hand, bepaal dus van te voren aan welke hand en aan welke vinger je de ring graag zou willen dragen. Hieronder een ringmaat tabel en een afbeelding om de ringmaat te kunnen bepalen.

Diameter van de ring

De diameter van de ring is de binnenmaat. Heb je een goed passende ring en wil je graag een ring in dezelfde ringmaat? Meet dan de ring op de volgende wijze op:

Omtrek van de ring

De omtrek van de ring is de maat van de hele cirkel van de ring. Heb je geen ring bij de hand, dan kan je zelf met een meetlint of touwtje je ringmaat bepalen met de onderstaande methode. Gebruik hiervoor de hand en de vinger waar de de ring aan wil gaan dragen:

De exacte maat voor de handgemaakte ringen worden aan de hand van de diameter doorgegeven. De converter die wordt gebruikt bij de edelsmit kan je dus het beste gebruiken om de maat door te geven.
Zit jouw maat tussen twee maten in, geef dan de diameter door zodat de ring passend kan worden gemaakt.| Meer

 
 
 
83e436f44b60e1d6cb375b37078b815f.jpg

1c74949a798ca1dc7a4eee2287fc58b2.png
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. Wil je accoord gaan met het gebruik zodat we de site kunnen verbeteren voor jouw- en ons gebruiksgemak? We slaan geen persoonlijke gegevens op.
downtime
Keurmerk webwinkel Rockabilly Shop

De waardering van www.rockabillystyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 94 reviews.